Padling, Rotekassa, Villmarka rundt hjørnet
Skriv en kommentar

Luftmadrass på Pecha Kucha kveld i Oslo

PECHA KUCHA NIGHT VOL. 23. Billetter koster 80,- og selges i DogA-butikken i Hausmannsgate 16.

PECHA KUCHA NIGHT VOL. 23. Billetter koster 80,- og selges i DogA-butikken i Hausmannsgate 16.

Egentlig var jeg bare litt nysgjerrig og klar for å utvide min horisont. Og når man da snubler over en spennende, tynn, blå strek på et kart en sen nattetime og man er venn med Håkon, som alltid er klar for tur, da er veien kort til å iføre seg våtdrakt, blåse opp luftmadrassen og dra på oppdagelse ned en leirete vannvei fra Holmestrand til Tønsberg.

Der kunne historien stoppet. I stedet fortsetter den. Onsdag 29. august går Pecha Kucha Night vol. 23 av stabelen på DogA i Oslo. I et Pecha Kucha arrengement har hver foredragsholder 20 lysbilder, som hver især vises i 20 sekunder. Altså varer hvert foredrag i nøyaktig 6 minutter og 40 sekunder. Det blir det forhåpentligvis gode, konsise, varierte og inspirerende foredrag ut av. Midt i gruppen av spennende foredrag har jeg blitt forespurt om å fortelle om turen vår. Så nå går jeg og gru-gleder meg og håper at jeg kan bringe litt mer dybde til en reise ned en vannvei på luftmadrass.

Billetter koster 80,- og selges i DogA-butikken i Hausmannsgate 16. Bli med, da vel!

EN TYNN, BLÅ STREK. Fra en leirete renne i Vestfold til Norsk Design- og Arkitektursenter.

EN TYNN, BLÅ STREK. Fra en leirete renne i Vestfold til Pecha Kucha Night på Norsk Design- og Arkitektursenter.

Legg gjerne igjen en kommentar