Rotekassa
Kommentarer 2

Vill gledes aktivitetsjulekalender 20. desember – førjulsrevansj på ski

REVANSJ PÅ SKI. Tiden rundt jul er en fin, sosial tid. Men det er ikke dumt å få seg en bitteliten tur alene heller.

REVANSJ PÅ SKI. Tiden rundt jul er en fin, sosial tid. Men det er ikke dumt å få seg en bitteliten tur alene heller.

Kjenner du følelsen, den følelsen du får når du hører om alle andres skiturer, når du ser stemningsfulle bilder med snøkledde graner og skispor som strekker seg gjennom skogen, eller over åpne fjellvidder på Instagram, Twitter, Facebook eller andre sosiale nettsamfunn. Eller hører om folk som ikke har vært på ski, men som skal på ski, og ikke bare en liten rusletur, neida, de skal selvsagt gå langt. Og når de kommer tilbake igjen skal også de legge ut bilder på Instagram, Twitter, Facebook eller andre sosiale nettsamfunn, alt sammen sannsynligvis bare for at vi som ikke skal på skitur skal bli enda mer frustrerte og misunnelige og gretne og utålelige å være i nærheten av.

For noen ganger har man bare ikke tid. Og det å ta seg tid er heller ikke en mulighet.

Inntil i dag. I ettermiddag. En rask joggetur over den harde, knirkende snøen, på med ski, inn i skogen, opp med humøret. Og i kveld er det endelig min tur til å legge ut en melding på Instagram, Twitter, Facebook eller andre sosiale nettsamfunn med et bilde av meg selv – is i skjegget og med et underspilt, lett hoverende smil om munnen.

 

Vill glede aktivitetsjulekalender

2 Kommentarer

 1. Tatt på kornet…. og det hjalp IKKE med ditt bidrag 🙂
  Endelig litt snø i Trondheim, men jeg har ikke akt engang! I morgen derimot…..

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Beklager 😉

   Satser på at dere får en fin juletid med masse moro i snøen!

Legg gjerne igjen en kommentar