Turtips
Skriv en kommentar

Brennvarme tips

BRENNVARME TIPS. Kunsten å tenne opp et bål er god å kunne. Særlig i vått og kaldt vær.

BRENNVARME TIPS. Kunsten å tenne opp et bål er god å kunne. Særlig i vått og kaldt vær.

En klassiker: Vi er kalde, vi er sultne, og det kan ikke gå fort nok å få fyr på bålet. Slurv med oppbyggingen av bålet gjør seg raskt gjeldende, og vi må nødtvungent innse at løpet er kjørt når de små flammene slukker, og de puslete glørne svinner inn på et blunk. Rykk tilbake til start.

Om det er gode minner fra barndommen som ubevisst gir en følelse av velvære når vi ser et bål, eller om det er steinaldermennesket som våkner opp i oss, når vi blir fylt opp med varme innefra ved synet av flammene, det vet jeg ikke. Det jeg vet er at et bål kan gjøre selv den minste turen til et flott minne.

Men så var det det med å få fyr på disse greiene, da. Akkurat nå burde jeg sittet ute i skogen og nettopp fyrt opp et bål. Istedet sitter jeg her med bokprosjektet og skriver om å fyre opp bål. Har du en kjepphest om fyring, så ikke kast den på bålet – dine brennvarme tips mottas med takk!

Legg gjerne igjen en kommentar