Barn og friluftsliv, Rotekassa
Kommentarer 6

Deadline

TURBAMSE. Turbamsen må med. Alltid.

TURBAMSE. Turbamsen må med. Alltid.

Det nærmer seg – deadline. For noen dager siden tikket det inn en epost med designforslag. Etter noen intense dager med gjennomgang og omstrukturering av tekster er den plutselig der. Boka. Slik den blir.

Det gjenstår fortsatt å stykke den sammen, lese korrektur, irritere seg over inkonsekvent ordbruk og tegnsetting, finpusse klossete formuleringer, smile av gode minner, redigere bilder, skrive bildetekster og mye mer.

Men den er der.

Jeg håper dere møtes en dag.

 

6 Kommentarer

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Det var veldig koselig å høre. Håper dere nyter vinteren nordover 🙂

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Tusen takk skal du ha, Marius! Gleder meg til å se boken din også!

 1. Slenger meg på Marius sin kommentar. Ut ifra kvaliteten på denne siden og de bildene du tar så er dette en bok jeg gleder meg stort til å sitte meg ned med. Måten du skriver på og de flotte turene du gjennomfører sammen med familien er til stor inspirasjon! Lykke til med den siste finpussen.

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Hei Stian!

   Det var en veldig, veldig hyggelig tilbakemelding å få, tusen takk 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar