Norge på tvers
Kommentarer 2

Norge på tvers på liksom

Det daglige ritualet i januar og februar: Å sjekke værmeldinga for et område 500 kilometer nord for hjembyen vår i håp om at nå, NÅ kommer snøen.

Det kan virke provoserende for folk i Trondhjemsområdet at vi sutrer over mangelen på snø i Stjørdal og omegn når vi har mer enn nok snø her i Kongsberg. Jeg ser den. Det er bare det at vi har planlagt et aldri så lite vintereventyr der oppe i Trøndelag, nærmere bestemt fra Sylan til Stjørdal. I vinterferien. Norge på tvers, liksom. Derfor har yr.no fått besøk opptil flere ganger daglig mens fingre har vært krysset og panner rynket i håp om telepatisk bearbeiding av værgudene i nord. Nå må da kuldegradene komme. Og snøen.

Langtidsvarselet for Stjørdal ser lovende ut for våryre fotturister, men ikke for skigåere.

Langtidsvarselet for Stjørdal ser lovende ut for våryre fotturister, men ikke for skigåere.

På tross av at pannen er mer rynket en noensinne er det bare å konstatere at det er et totalt fravær av jomfruelig hvitt der i nord. Vi kunne selvsagt gått litt på ski i Sylanområdet og så tatt resten av turen til fots, men det får heller være en halvdårlig plan B. Aller helst en plan C. Vi burde antakelig tatt kontakt til lokale trønderske voodoo-spesialister for lenge siden, men er det noen der ute med evner til å gjøre noe med været nå, blir vi likevel svært takknemlige. Alternativt blir det bare Norge på tvers på liksom.

2 Kommentarer

  1. Deler din frustrasjon. Uvanlige føreforhold i Midt-Norge i år. Satt selv og kikket på nakne romsdalsfjell i over to måneder før jeg reiste nordover igjen.

    Hold ut. Plutselig kommer det en meter med snø over natten.

Legg gjerne igjen en kommentar