Barn og friluftsliv, Friluftsliv, Ting å gjøre
Skriv en kommentar

Marka24 2014

Marka24 2014. Pause på Gyrihaugen i solnedgangen.

Marka24 2014. Pause på Gyrihaugen i solnedgangen.

 

Jeg kunne si mye om Marka24 år 2014. Om far og eldstedatter på tur. Jeg kunne snakket om været, det fine været, om sol og blå himmel. Om de blide deltakerne. Den struttende energien man føler i starten. Og mangelen på samme på den andre siden av midnatt. Jeg kunne snakket om å sitte på Gyrihaugen i solnedgangen. Eller om å akkurat rekke siste servering på Løvlia. Om mygg og knott, såre føtter og ømme bein. Og om vannblemmer, ikke glem vannblemmene. Om å gå inn i skumringen og ut av natta, kjenne kroppen våkne i takt med landskapet rundt. Om å gå i mål. Men det er dette jeg tror jeg kommer til å huske best: To hender som holder hverandre, kilometer etter kilometer, mil etter mil.

P.S. Vi hadde med kamera og filmet underveis i år. Filmen dukker antakelig opp på bloggen om ikke så lenge. Må bare få sovet litt først.

[Edit 24.06.2014: Filmen kan sees i dette innlegget].

Legg gjerne igjen en kommentar