Friluftsliv
Kommentarer 2

Drømmeleiren

Noen teltplasser eller øyeblikk under åpen himmel setter mer spor enn andre.

Et bilde fra en slik opplevelse kan gjøre minnet enda mer levende. Hvis man da har et bilde. Altfor ofte tar jeg meg i å ha glemt å ta et bilde fra en leir. Så i det siste har jeg prøvd å få minst ett bilde fra hver leir. Gjerne fler. Og blant alle bildene dukker det en gang i blant opp noen som virkelig fanger det, du vet, følelsen av det lille hjemmet i den store naturen.

Bildet over er fra en topptur på tjukkesykkel til Blefjell. Å sykle fra et vårlig Kongsberg og så trille opp og møte vinteren igjen på Bletoppen var intet mindre enn magisk. Ja, nesten like magisk som å sykle ned igjen på skaren dagen etter.

Framover vil jeg prøve å dele noen av disse øyeblikkene, både fra arkivet, fra framtidige turer og, kanskje aller helst, fra deg: Har du et bilde av en drømmeleir som gjør deg mo i knærne hadde det vært kjempegøy om du sendte det på epost med en kort beskrivelse, så skal jeg poste det her.

Jeg skal være ærlig og innrømme at det fortsatt litt for ofte skjer at en leirplass ikke blir foreviget, hvis man kan si det om bilder i vår digitale tidsalder. Kanskje dette er det som skal til?

Blir du med på moroa, eller?

2 Kommentarer

    • Mikkel Soya Bølstad sier

      Takk skal du ha for hyggelig kommentar, Thomas 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar