Padling, Video, Villmarka rundt hjørnet
Kommentarer 5

Video: Noen ganger er halve distansen dobbelt så godt

HIKING SHOPAHOLICS. Vi er langsomme til å slippe komforten fra byen.

HIKING SHOPAHOLICS. Vi er langsomme til å slippe komforten fra byen.

Vi hadde store planer for denne helgen. Med avklaring på hjemmefronten ventet et lite eventyr på Bjørn Inge, Håkon og meg. Men så blir Bjørn Inge forhindret, og det var uaktuelt å gjennomføre prosjektet uten ham. Hva gjør vi nå?

– Håkon, jeg har en idé! Vi drar til Drammen!

– Til Drammen? Håkons stemme oser ikke akkurat av begeistring gjennom telefonen. Og jeg skjønner ham godt. Drammen, med all respekt – det blir på et vis feil retning i forhold til Kongsberg, vekk fra villmarka.

Bli med på et lite eventyr fra Drammen til – ja, det får du se.

5 Kommentarer

  1. Fantastiske filmer du lager her. Det er inspirerende å se en så god produksjon men og de morsomme ideene rundt filmene. Liker spesielt flytemadrassene! Trenger ikke å være mer som skal til for å skape morsomme historier. Stå på 🙂

  2. Asle B.Rindsem sier

    Artig video med fine innslag. Enkel og grei sånn som en tur kan utarte seg, og ikke gå helt etter planen

  3. Pingback: Turåret 2011 – et tilbakeblikk | Villmarka rundt hjørnet

Legg gjerne igjen en kommentar