Vill glede

 

ViLL GLEDE – Friluftsliv med barn året rundt gir deg sytten rikt illustrerte skildringer av overnattingsturer for hele familien. Boka er krydret med nyttig faktastoff og gode råd til vellykkete og varierte turopplevelser sommer som vinter, på sykkel, ski eller truger, i kano, kajakk, under åpen himmel, i telt eller hengekøye. For foreldre i tidsklemma gir boka også smarte tips til lavterskelturer i nærmiljøet.

Få ting motiverer barn mer til å bli med på tur enn utsikten til å overnatte ute. Og det er ikke rart: Når skumringen siger inn over landskapet og gjør plass til natten, vokser turen inn i oss på en annen måte enn på dagstur. Du kommer ikke bare ut i naturen. Du kommer inn i naturen. Det handler om å få ekte opplevelser og om å ha det gøy sammen ute. Det handler om Vill glede.

«Drøm dere bort og kom dere ut med denne nydelige inspirasjonsboken.» Mamma nr 8/2013

«Krydret med nyttig faktastoff, tips og råd til en variert turopplevelse, er dette en nyttig bok som anbefales på det sterkeste.» Mor & barn nr 6/2013

«Stoffet er bra. På alle måter. Familien er kreativ i sitt friluftsliv og opplevelsene som skildres inspirerer. Samtidig er bildekvaliteten av ypperste merke og tipsene som deles er gode.» UT.no november 2013

Boka har blitt til i samarbeid med forlaget Gyldendal og Norsk faglitterær forfatter-og oversetterforening (NFF).

Om du vil, kan du kjøpe boka rett fra forlaget.

Du kan se flere bilder fra boka her.

14 Kommentarer

 1. Trine sier

  Jeg gleder meg til boka kommer ut! Den skal jeg skrive på ønskelista mi. 🙂

 2. er det noe dato når den kommer ut? har veldig lyst på den 🙂
  alle trenger lit ekstra motivasjon av og til 🙂

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Det var hyggelig å høre 🙂

   Som det ser ut nå lander boka i bokhandlene rett over sommerferien.

 3. Pingback: Out of hibernation | Bushwhacking Scandinavia

 4. Ole Askheim-Thygeson sier

  Fikk boka bursdagsgave (var et rimelig eksplisitt ønske fra min side). Et nydelig produkt, mye god inspirasjon. Skal innrømme at hovedmotivet for å ønske seg boka ikke var egen inspirasjon, men snikinspirasjon til kona. Bildene og layouten er mer enn god nok til å ha boka godt fremme, blir fast stueinventar.

  Liker godt at du har tatt deg tid og plass til å gå gjennom forslag til utstyr og særskilte områder som er gode å tenke på når man er på tur med barn, ikke bare en bok som viser bilder fra deres turer. Bøker om å gå på tur gir ikke lærdom, det må erfares selv, men din (deres) er en god blanding mellom erfaringsdeling og inspirasjon.

  Tusen takk!

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Hei Ole!

   Tusen, tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding!

   Beste hilsen
   Mikkel

 5. Pingback: Across Norway four times – with the kids | Bushwhacking Scandinavia

 6. Guuuuud sä flott, Mikkel I’m impressed! Takk for at du förte meg hit!. Sä flotte barn. jeg er nesten litt stolt pä dine vegne. :-9
  Hilsen Dina-Hanne

 7. Har endelig fått muligheten til å bla i denne nydelige boken. For den er virkelig nydelig. Håper og tror den vil inspirere mange til å komme seg ut. Eller som du sa i en annen post: slå av tven og slå opp teltet. Veldig godt jobbet!
  Stian med sekken.

  • Mikkel Soya Bølstad sier

   Det var veldig hyggelig å høre, Stian, tusen takk skal du ha! 😀

 8. Pingback: Norge på tvers på ski | Vill glede

Legg gjerne igjen en kommentar