Sånn velger du leketøy til partneren din

Sånn velger du leketøy til partneren din

 Med valentinsdagen rett rundt hjørnet, er det nok mange som har lyst til å overraske kjæresten sin med noe litt ekstra spennende. Og det å velge et sexleketøy til han eller henne, kan være noe som ikke bare er en hyggelig gave å få, men er også noe som sier noe om at du bryr deg om partneren din. Men hva du velger kan også si mye, så det å velge det riktige er viktig. I denne artikkelen får du noen råd i forhold til hva du kan tenke på, for å sørge for at du tar det beste valget.  

Det finnes utallige sexleketøy på markedet i dag, og hvis du er nysgjerrig på hvilke leketøy du kan velge mellom, så finn mer informasjon her. Men tilbake til tipsene. Her er noen av de spørsmålene du kan stille deg selv, for å sørge for at du kjøper den riktige gaven. 

Tenk over dette før du velger 

  • Aller først – hva liker partneren din? Det finnes mange forskjellige leketøy, så du har rik mulighet til å finne noe som er helt perfekt for det han eller hun liker. 
  • Hva er noe dere har snakket om at dere har lyst til å utforske sammen? Å gi en gave som kan være en del av dette viser partneren din at du lytter og enten dette er på soverommet eller i livet generelt, er det en veldig positiv ting å illustrere for partneren din. Faren er selvsagt at dere begge to har kjøpt det samme for å overraske den andre! 
  • Er det noe du vet at de har lyst til, men som de kanskje ikke tror at du har lyst til å utforske sammen med dem? Dette kan være en ekstra fin overraskelse, for det viser også at du er interessert i å prøve de tingene de liker.