Den perfekte gaven til pappa

Den perfekte gaven til pappa

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven til en pappa. Ofte får du høre «jeg ønsker meg bare snille barn jeg», eller kanskje er han av typen som har alt. Uansett om du skal gi en gave til bursdag, farsdag eller jul så er det viktig at du selv føler at du er fornøyd med gaven. Derfor har vi funnet frem noen gode tips til hva du kan kjøpe til en pappa som har alt, og til en som ønsker seg snille barn.

En aktivitet kan være en god gave til en pappa som har alt. Du kan finne mange gode tips til aktiviteter du kan gjøre med en far hos https://genialegaver.com/, men vi skal selvfølgelig også introdusere deg for noen av dem her.

Finn den perfekte aktiviteten

Selv om alle pappaer er forskjellige så vil nok de aller feste bli fornøyd med disse gavene. Vi har valgt litt forskjellig spenningsnivå på de forskjellige aktivitetene slik at du kan finne en som passer godt til akkurat din pappa.

  • Privat sjokoladesmaking i Oslo: Med denne aktiviteten kan dere lære mer om den spennende sjokoladeverdenen, samt smake på fantastisk sjokolade.
  • Øl og matkurs hos Øl Akademiet: Lær alt du trenger å vite om øl og mat kombinert sammen. Her får du en 5-retters sesongbasert meny samtidig som du lærer deg å sette sammen din egen.
  • Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård: Gå en nydelig og koselig tur i ca. to timer sammen med Trygve, Hugo og de andre alpakkaene.
  • Opphold i trehytte hos Trekronå: Nyt utsikten fra denne flotte tretopphytten! Bestill enten til dere to eller til pappa og en til.
  • Glamping på Vestlandet ved Åkrafjorden: Nyt flott natur og en fantastisk utsikt over vannet for to personer. Her får du minner for livet, god kaffe og nydelige omgivelser.