Velg en regulerbar seng

Velg en regulerbar seng

Det er mange forskjellige faktorer man skal tenke på når man investere i en helt ny seng og det kan fort virke litt overveldende å skulle sette seg inn i alle de forskjellige mulighetene som finnes på markedet. Men da er det bra at det også finnes mange gode veiledninger, sånn at man finner akkurat det man trenger. Å gå på oppdagelse i det her burde være både gøy og lærerikt og ikke minst spennende. 

Når man skal velge en seng har man nemlig ikke bare valget mellom mange forskjellige madrasser, senger og overmadrasser – man har også valget mellom vanlige senger og regulerbare senger. Vanlige senger kjenner vi jo alle sammen godt, men regulerbare senger ser man faktisk ikke så ofte, selv om de er en både praktisk og ikke minst veldig populær mulighet. 

For en regulerbar seng er faktisk helt perfekte til de som for eksempel elsker å lese i senga før de legger seg eller de som for eksempel liker å drikke en kopp kaffe i sengen om morgenen. Det å kunne få den ekstra støtten i ryggen er ikke bare behagelig, men over tid vil det også spare smerter og plager på grunn av mangel på samme. Det gir ekstra støtte til ryggen og gir i tillegg mulighet til en mer variert sovestilling hvis man har behov for det.  

Sovestilling tilpasset akkurat deg 

Det kan være mange grunner til at man har behov for å endre sovestillingen sin. Hvis man skader ankelen kan man ha behov for å sove med ankelen hevet noen uker og hvis det er noen som har prøvd å gjøre nettopp det med puter, så vet man at det ikke fungerer særlig godt. Det å kunne justere sengen sånn at bena er høyere er en stor hjelp som det er vanskelig å få til på en annen måte. Jo fortere man er bedre, jo fortere kan man gå og løpe igjen. 

Når man er gravid er også det å bruke en justerbar seng noe som kan være en stor hjelp når det begynner å bli vanskelig å sove. Når man er gravid vil det nemlig etter hvert blir vanskeligere å trekke pusten ordentlig når man ligger på ryggen og mange opplever at det å ligge på siden gjør at babyen i magen blir enda mer aktiv enn den var i noen annen stilling. Det å kunne heve ryggen sånn at man kan ligge på ryggen, men oppreist nok til at man får puste ordentlig er perfekt.