Sykkelradio

Sykkelradio podcast

Sykkelinteressen i Norge er svært stor og det er ingen tvil om at det er en flott fritidsaktivitet å drive med!

Følg oss på Facebook

For mange blir det rett og slett for kjedelig og sakte å gå! Sykkelen kan derfor være en utrolig god turkamerat i så måte. Man får sett mye på kort tid, og man kan virkelig nyte naturen også – hvis det er det man er ute etter.

Mitt tips til sykkel podcast!

Det som er så fint som sykling er at det er så allsidig. Man kan velge å cruise etter landeveien med et racersykkel, eller man kan stikke til skogs og terrengsykle for å oppleve naturen på kloss hold. Det er rett og slett opplevelser som ligger som perler på en snor når man finner frem sykkelen. Sunt er det også!

Sykkel radio sykkel podcast
En skikkelig god sykkel podcast er aldri å forakte!

Sykling på landevei har vært en stor interesse for oss i en årrekke, og det er ingen tvil om at det har vært utrolig mange flotte opplevelser. En av de aller fineste turene jeg har hatt var rett og slett på en hybridsykkel fra DBS. Turen gikk fra vakre Bleik på Andøya til Nordmæla på samme øy. Et utrolig scenisk landskap åpenbarte seg for oss da vi syklet den ruta, og selv om det var noen bakker som var litt vriene, så var det lange strekker med strak vei. Utsikten utover storhavet kan rett og slett ikke beskrives og er noe som man må oppleve med egne øyne!

Uansett: dette innlegget er titulert sykkelradio, og det er en grunn til det: Min store interesse for sykling har ført til at jeg også er interessert i å lytte til sykkel! Når jeg sier ‘lytte til sykkel’ så mener jeg ikke å sitte å høre på lyden fra en sykkel, men rett og slett en sykkelpodcast. Det finnes flere forskjellige podcaster der ute, men jeg mener allikevel at TV2s utgave er den beste. Den bærer navnet TV2 Sykkelpodden og her får naturligvis mye informasjon og historie omkring Tour de France.

Er du fan av det klassiske rittet så er dette midt i blinken for deg! Det ligger over 40 episoder der, og hadde jeg vært deg så hadde jeg lyttet på episodene fra starten av. Mye snadder der.

Du finner podcasten her.

Det var dagens tips!

Written by